maspy
 
نویسندگان
لینک دوستان
لینکی ثبت نشده است
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :


نکته هایی که هنگام پخت ماهی شکم پر باید رعایت کرد

1- برای خوشمزه تر شدن این غذا مواد غذایی داخل شکم ماهی را تفت دهید و بعد از آن استفاده کنید.
2- برخی برای دور ماهی کاغذ آلومینیومی می پیچند یا کف سینی فر را با این کاغذ میپوشانند اما بهتر است کف سینی را با سبزی های مقوی مثل کرفس و یا هویج و پیاز بپوشانید و با این کار بوی غذا هم در فضا پخش نمیشود و ماهی به کف سینی نمی چسبد.
3- این غذا را می توانید در ماهیتابه تهیه کنید البته به شرطی که ماهی نیم پز باشد و حین سرخ کردن نباید در تابه را گذاشت چون ماهی شکل خود را از دست میدهد و له می شود.
4- برای نوشیدنی همراه با این غذا شربت آبلیموی تازه را به شما پیشنهاد می کنیم زیرا خوردن نوشیدنی هایی مثل آب آلبالو و آب پرتقال طعم خوبی را ایجاد نخواهد کرد.
5-بسیاری ماهی شکم پر را با سبزی پلو میل میکنند که بهتر است برای این غذا برنج سفید را سرو کنید زیرا ماهی شکم پر به اندازه کافی مزه دار است و خوردن سبزی پلو زیاد مناسب نخواهد بود.

برای اطلاعات بیشتر غذاهای سنتی ایرانی به سایت مورد نظر مراجعه کنید.

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۵ دی ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۰۱:۵۰ ] [ admin ]
[ ]
.: Weblog Themes By viablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب